zondag 9 december 2012

Einde van een mooi tijdperk: Fietsen 2004 - 2012

Vorige week is de Cervélo verkocht en opgehaald dus nu is er echt een einde gekomen aan het tijdperk fietsen. Het was een prachtige tijd met veel hoogtepunten en helaas ook wat dieptepunten maar ik kijk met heel veel plezier en trots terug op alles wat ik heb meegemaakt en bereikt op fietsgebied. Ik zal nog wel eens een samenvatting schrijven en dit toevoegen aan mijn historie. Verder heb ik er absoluut vrede mee het is mooi geweest zo. Het einde van een tijdperk is vanzelfsprekend ook weer het begin van iets nieuws in mijn geval op loopgebied en in de muziek dus op naar nieuwe en uitdagende avonturen.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Angelo,

Ik vind het nog steeds jammer dat je verloren bent voor het fietsen, maar ik wil je veel succes wensen met in de muziek en met het lopen.

Bedankt voor alle mooie kilometers samen.

Groetjes,

Michael

Johan Barelds zei

Zeg nooit, nooit. Net zoals je het lopen herontdekt heb zal dat met het fietsen ook wel weer een keer gebeuren. Maar daarvoor moet je het eerst helemaal vergeten hoe het fietsen ook al weer was. Daar gaat tijd overheen. Maar over een paar jaar zie ik je wel weer eens een keer proberen. Wel prettig dat je in lopen een mooi alternatief gevonden hebt. Gr Johan

Angelo Roelandt zei

@Michael jij ook bedankt voor de mooie kilometers en de gezamenlijke fietsavonturen. @Johan je weet het idd nooit zeker niet bij mij :-) maar op het moment is het zeker niet realistisch betreft mijn zitvlak miserie. Ik heb er vrede mee zoals ik al schreef het is mooi geweest zo.

Groeten Angelo

Angelo Roelandt zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jorick zei

Angelo, ik heb toen ik nog beginnend fietser was veel aan je blog met je trainingsarbeid op de fiets gehad. Tegenwoordig kom ik hier wat minder en het zal wel nog minder worden nu je volledig op het lopen over bent. Dank voor je inspirerende verhalen en succes met lopen!

Angelo Roelandt zei

@Jorick,

Bedankt voor je bericht en goed om te horen dat ik andere heb kunnen inspireren met mijn fietsverhalen.

Suc6 verder op de fiets.