dinsdag 8 juli 2008

Foto`s Marmotte 2008

























beklimming glandon - beklimming galibier
afdaling galibier - beklimming Alp d' huez
Boven op alp d' huez na de finish


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Heb je nog een trainingsdoel voor de rest van het jaar? Of ga je uitrijden en in november de trainingen weer opbouwen? Er zijn nog aardig wat cyclos dit najaar. Ervaring opdoen is een goed hulpmiddel voor de volgende Marmotte!

Angelo Roelandt zei

Ik heb in principe geen specifiek trainingsdoel meer voor dit jaar. Wilde de criquielion nog rijden maar die datum kan ik helaas niet. Over twee weken zit ik overigens weer aan de voet van de Alp d' Huez op de camping. Vakantie vieren en natuurlijk weer de nodige cols beklimmen. Verder conditie onderhouden en in september waarschijnlijk nog wel boogie`s extreme.

Anoniem zei

Dikke proficiat voor het behalen van het goud voor de Marmotte. Ik weet dat je er echt voor hebt geleefd en veel dingen moet ontzeggen, maar het is allemaal niet voor niks geweest. Ik heb de Marmotte enkele jaren geleden ook gereden en wil de Mamotte ook volgend jaar terug rijden. Ik weet hoeveel dit van je lichaam vergt en hoeveel je moet trainen.
Je hebt trouwens een zeer leuke website. Ik zal de link op onze website plaatsen, TC Sas van Gent.

Angelo Roelandt zei

Hoi Chris,

Bedankt voor je leuke reactie. het trainen is inderdaad niet voor niets geweest de marmotte was een schitterende belevenis met een goed resultaat voor mij. Goed om te horen dat je de marmotte volgend jaar ook weer gaat rijden. Ik zal er zeker ook weer bij zijn om weer wat minuten af te snoepen van mijn huidige tijd. Misschien word ik nog wel lid van TC Sas van Gent, ik train meestal alleen en misschien is het wel leuk om af en toe eens met een groep mee te rijden. Je hoort er nog wel van. Groeten Angelo.

Anoniem zei

Knap dat je goud hebt gehaald voor de Marmotte.Ik hoop dat je volgend jaar weer wat van je tijd weet af te snoepen.Mooi artikel en dito foto's.
Groeten John.