dinsdag 20 april 2010

Na de AGR (D1), 54.1 km, 1 uur 47 min, 30.2 km/u

Eerste ritje na de Amstel Gold Race. Super goed hersteld in ieder geval en enkel zondag de benen wat gevoeld. Dacht vandaag een rustig ontspannen ritje te rijden, heb ik ook wel gedaan maar die verrekte klote wind hier ben ik nu weer al meer dan zat. Verlang dus weer al terug naar Limburg echt prachtig daar in de heuvels en vooral de afwisseling van het klimmen, dalen draaien en keren maakt het gewoon super leuk. Maar goed we zullen het met de zeeuwse polders moeten blijven doen als thuisbasis om te trainen. Eerste twee rondjes op mijn vaste rondje in de polder wat gevloekt op de wind maar daarna toch mijn draai gevonden en het positieve er van ingezien. Mijn collega Fred ook nog twee keer tegen gekomen die reed het rondje in tegengestelde richting (belg zeker haha) geintje hé Fred. Hoog in D1 gereden en met die harde wind toch nog een strak gemiddelde voor een rustig ritje. Ging dus gewoon weer lekker vandaag en mijn verkoudheid is nu echt zo goed als verdwenen.

Heb mijn inschrijving voor de fietschallenge laten wijzigen. Geen 150 km race cyclo voor mij om diverse redenen. Komt te vroeg voor mij, concept van race cyclo eerst maar eens afwachten en geen zin om mezelf in puin te rijden tussen de wannebe profs daarbij verblijven we dat weekend ook niet in Limburg. Wordt dus gewoon de 100 km classic toer, trainen op snelheid dus 100 km knallen is daar ideaal voor en dus snel terug in Vaals wat ook wat leuker is voor het gezin als ze meegaan.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Angelo,

Toch nog een knappe AGR gereden met je gesnotter.Gefeliciteerd daarmee en ook je schoonouders hebben het goed gedaan.Heelknap.Ik ben die rotwind ook meer dan beu maar nog erger vind ik de kou die het land niet uit wil.Komend weekend voorspellen ze echter prima fietsweer dus dat wordt genieten.
Groetjes uit Terneuzen