woensdag 14 april 2010

Uurtje getraind, 29.9 km, op naar de Amstel Gold.

Ochtendpols nog zo`n 5 slagen hoger als normaal dus het gaat zeker de goede kant op. Vandaag de enige mogelijkheid om nog een stukje te fietsen. Vanmorgen rond half 11 vertrokken voor een uurtje rustig fietsen. Hartslag begon wat aan de hoge kant aan een vrij lage snelheid maar na een minuut of 10 zakte de hartslag netjes naar acceptabele waarden. Wat korte versnellingen tegen de wind gereden en dat voelde niet echt super aan natuurlijk maar ik mag zeker niet klagen. Best lekker gereden eigenlijk. Ook nog een "Squeezy gelletje" geprobeerd smaakt erg goed en valt prima op de maag. Nu raak ik mijn fiets niet meer aan tot zaterdag. Lekker uitrusten en flink wat koolhydraten stapelen voor de Amstel. Doel was toch al rustig rijden en kilometers (250) en hoogtemeters vreten. We zien wel waar het schip strand maar ga er maar van uit dat dit op de Cauberg is (de finish dus) Mocht het echt niet gaan dan houdt het op natuurlijk ga zeker geen gekke dingen doen. Het weer ziet er op zich prima uit de wind draait zaterdag zelfs naar ZZW dus dat betekent weer wat warmere lucht ipv die koude noordenwind.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Angelo,

Gelukkig gaat het de goede kant op met je gezondheid. Altijd goed om te horen. Ik zal voor je duimen op de Amstel Gold Race. Alvast succes.
Hoop tot binnenkort.

Groetjes Axel

Henk zei

Succes zaterdag, ben benieuwd naar je verslag!
Gr
Henk

Anoniem zei

Hoi Angelo, ik zit zelf ook al 3 dagen in de ziektewet, eerst veel last van mijn maag/darmen en daarna veel hoofdpijn en snotteren.Dokter denkt dat het te maken heeft met mijn allergien met name voor bepaalde uitlopende bomen.Heb 2 cortisone injecties gekregen, doe dit normaal ook ieder jaar en helpen me binnen 24 uur van mijn klachten af. Hoop morgen dus beter te zijn, het zal niet echte geweldig gaan op de AGR, maar mijn insteek is hetzelfde als die van jou. In ieder geval veel succes voor zaterdag en geniet er lekker van.
groeten Angelo

Anoniem zei

Tot zaterdag misschien? We gaan al vrijdag door.
Succes!
Mario

Angelo Roelandt zei

@Axel en Henk bedankt hé.

@Angelo erg vervelend dat je ook niet fit bent. Misschien zie ik je nog wel ergens onderweg tijdens de Amstel. In ieder geval ook veel succes en doe rustig aan.

@Mario Wij gaan ook de vrijdag al naar limburg we zitten op camping schoonbron. Veel succes Mario en wie weet treffen we elkaar nog ergens al stoempend op die bergjes daar.