donderdag 19 januari 2012

Blue Level 1000 loop kilometers

Gisteren al een streep door de loopplanning gezet ivm het weer en vandaag had ik er in principe ook al een streep doorgezet door de aanhoudende regen. Normaal gesproken boeit het me weinig wat voor weer het is maar ik had zoiets van NU EVEN NIET !! Wat medelopers vonden me vrij vertaald maar een "pussy" en dat zijn ze normaal gesproken blijkbaar niet van me gewend :-) ik werd dus ook aangespoord om gewoon te gaan lopen en ondanks dat ik lafjes heb gewacht tot het gestopt was met regenen heb ik de streep die door de planning stond met veel pijn en moeite kunnen verwijderen en voor ik het wist voelde ik me weer zo vrij als een vogeltje op de nike free runs. Wel mijn kuit licht geblesseerd tijdens de warming-up. Domme actie !! maar verder niet heel veel last van gehad de Tarahumara doen niet eens aan warming-up dmv rekken en strekken gewoon sandalen aan en gaan met die banaan :-) Na thuiskomst echt volledig uit mijn motivatie dipje getrokken door de nike+ site. De volgende melding verscheen op het scherm tijdens het uploaden " You've achieved Blue level status by syncing 1000.51 kilometres" Mooi zo daar knapt een mens van op. Mijn eerste 1000 loopkilometers zitten er dus op. Het volgende level bereik ik over 1500 kilometer dus dat duurt nog wel even. Lekker gevoel na dit duurloopje en na een nachtje ongemerkt doorzakken achter de imac #videobewerking. 8.01 km, 43 min, 11.2 km/u, 5:22 min/km, HF 163 Garmin Details

2 opmerkingen:

Melsje zei

Mijlpaal! Een felicitatie waard. Zeker gezien de aanloop problemen in het begin. Jouw experiment met schoenen, inlegzooltjes en zeker de osteopaat betalen zich uit. Heb je nog wel zin om te gaan trainen voor de Marmotte?

Angelo Roelandt zei

@melsje Bedankt !! Osteopaat heeft idd goed werk verricht door bekken scheefstand op te lossen. Aangemeten steunzolen dat was echt helemaal niets. Minimalistische schoenen was en is echt de oplossing voor mij sindsdien gaat het perfect. Ik maak me niet zo druk over de Marmotte. Ga met een hele andere instelling naar Bourg d' oisans dit jaar gewoon genieten en lekker fietsen. In maart spring ik weer op de fiets we zien wel waar het schip strand.

Groeten,

Angelo.