vrijdag 31 augustus 2012

Yellow Friday !! Texel here i come

Vandaag gehoor gegeven aan Yellow Friday en mijn rondje gelopen in mijn gele nike livestrong shirt om Lance Armstrong te steunen niet alleen om wat er nu allemaal speelt rondom zijn afgenomen tourzeges maar vooral om zijn vasthoudendheid en geweldige werk met zijn foundation betreft zijn strijd tegen kanker #livestrong Thanks to @ReillyRick for declaring today a global Wear #YellowFriday in support of @LIVESTRONG !! Cancer doesn't take a day off.

Rustig weekje achter de rug wat sporten betreft want de nachten hakten er flink in van de week op de één of andere manier. één van de hoogtepunten waren twee korte ritjes op de Cervélo op mijn nieuwe Brooks Swift zadel. Voelt zeer goed aan dus dat biedt perspectief op fietsgebied #hoopdoetleven Voorzichtigheid is wel het devies omdat mijn zitvlak na wat ritjes in de alpen nog steeds niet volledig hersteld is. FSA componenten gaan er met de tijd allemaal af en waarschijnlijk ga ik ze vervangen voor componenten van Thomson

Lopen ging super vandaag echt heerlijk ontspannen kunnen rennen (10 km) en op dat gebied ziet het er allemaal erg goed uit op het moment. Slotkilometer aan 16.6 km/u voelde ook gewoon zeer goed en vooral nog lekker aan Garmin details  Tegenwoordig overigens keuze genoeg wat hardloopschoenen betreft maar dat is zeker geen overbodige luxe. Werkt echt zeer goed om constant van schoeisel te wisselen. Vandaag weer op de Inov-8 235's gelopen eigenlijk trailers maar zeker ook geschikt voor verharde wegen. Het is wel echt een wedstrijd schoen. Licht, zeer direct, en lekker snel. Wel stugger dan de Nike free's dat zijn wat mij betreft toch de ideale trainingsschoenen voor op de weg. Voor hoge snelheden zijn ze echter minder geschikt dat heb ik intussen gemerkt door op de inov-8's te lopen. Op de fivefingers loop ik het liefst op een zeer rustig tempo oa herstelloopjes om de voeten wat sterker te maken. Inov-8 X-Talon 212 voelen zich het best thuis op onverharde wegen en vooral in de modder zijn het super schoentjes met enorm veel grip.


En nu het allermooiste geweldige nieuws: Ik heb me vandaag ingeschreven voor de 60 van Texel.
Een rondje van 60 kilometer rond het prachtige eiland Texel. Ik heb er al veel mooie en inspirerende verhalen over gelezen en in april 2013 ga ik het zelf beleven. WOOOOW te gek echt iets om naar uit te kijken en lekker van te dromen de komende maanden. Overigens niet te eerste keer dat ik naar Texel ga. Ik heb er tijdens mijn tijd bij het korps mariniers een amfibische opleiding gevolgd. Veel wind, heel erg nat en steenkoud dat kan ik me herinneren van Texel voor de omgeving had ik in die tijd nog niet veel oog maar dat gaan we nu zeker goed maken. Texel here i come !!


1 opmerking:

van den Abeele zei

Dat doel brengt jou de winter wel door! Succes.