zondag 21 november 2010

Looptraining 8km + opbouwen MTB

Vanmorgen eerst wat aan mijn MTB gewerkt. De stuurbuis van de voorvork ingekort en de starnut in de stuurbuis geslagen. Met een lange bout in de starnut wilde het niet echt lukken dus daarna met de bolle kant van het bovenste stukje van een bezemsteel en het was gelijk gefixed. Tip gelezen op het mountainbike forum. Daarna de lagers ingevet en de vork in het Isaac frame gemonteerd. Uiteraard speling uit het balhoofd gehaald en boutjes van de stuurpen vastgedraaid. Het wordt echt een fantastisch mooie bike en ik kan niet wachten tot het eerste ritje op de Isaac Impact. Wat rest is: voor en achterderailleur, kabels, ketting en shifters. Setje andere wielen volgen op termijn. Vorige week ook nog een deal gemaakt met mijn fm Serpenti betreft een geweldig mooi setje Tech X2 remmen van Hope met floating discs met rode ster. Eind januari wordt de Isaac helemaal afgebouwd en dan is de Impact ready to rock !!


Vanmiddag eindelijk weer eens kunnen sporten na ruim vijf dagen ziek zijn. Voor de eerste keer een rondje van 8 kilometer gelopen en het ging verbazingwekkend lekker. Wel op mijn traagste standje gelopen en lekker wat gekletst onderweg met mijn jongste dochter die vrijwel altijd meefietst als ik ga hardlopen. De polder deed aan als een somber schilderij een beetje een trieste dag maar toch lekker weer om te lopen. Nikeplus gaf 8.41 km aan maar nagemeten via track your run kwam ik exact op 8 kilometer uit in 42'42, 11.2 km/u, 5:20 min/km. Ik kan het dus wel "traag lopen" maar zachter dan dit gaat echt niet. Heerlijk gelopen !! Morgen weer naar het ziekenhuis naar de afdeling anesthesie als voorbereiding op de operatie aan mijn zitvlak. Voor de rest van de week hoop ik lekker weer wat te kunnen sporten.

7 opmerkingen:

stelvio zei

Fietske zal mooi worden zie ik.
veel suc6 met de operatie , en hopelijk vlug terug op de bike.

Grts
Daniel

angelo zei

Angelo, alvast heel veel succes met de operatie en het herstel. Wat fietsen betreft zul je niet veel achterstand oplopen, want het gaat vriezen en sneeuwen en dan houdt het voor ons ook snel op.
Bij Hopmans komt de kerstshow er weer aan met flinke kortingen, mischien handig als je nog iets nodig hebt voor de Isaac?

Groetjes Angelo

van den Abeele zei

Je mtb krijgt nu echt vorm. Ben benieuwd naar het eindresultaat; ziet er nu al goed uit.
En inderdaad: succes met de medische ingreep.
Maar: eerst nog even lekker sporten deze week!

Angelo Roelandt zei

@Daniel Bedankt voor je reactie. Ben in ieder geval extra gemotiveerd geraakt om er wat moois van te maken op de mountainbike in 2011. Houffa marathon in Houffalize eind augustus staat in ieder geval met dik gedrukte letters op mijn kalender. Ga hier specifiek voor trainen want ik rij toch geen marmotte in 2011. Tot snel op de bike Daniel dan kan ik misschien nog wat van je leren (haha)

@Angelo Bedankt !! Ben zeker niet bang om een achterstand op te lopen. Ik denk dat het alleen maar goed is voor mij om een tijdje op non actief te staan. De motivatie zal in 2011 tot ongekende hoogte stijgen. Ik hoop uiteraard wel dat de operatie aan mijn zitvlak een beetje mee gaat vallen. Ik zal de kerstshow bij Hopmans zeker in de gaten houden.

Groeten,

Angelo.

Angelo Roelandt zei

Hoi Aschwin,

Bedankt voor je berichtje. Mtb is vooral in real life een plaatje om te zien, weer een echte droombike voor mij. Schreef het al eerder zal super gemotiveerd terug komen als mijn operatie goed verlopen is. Ga me bezig houden met een paar zeer uitdagende doelen op de mtb in 2011.

Groeten,

Angelo.

Axel Obrie zei

Hey Angelo,

Mooie fiets!
Succes alvast met de operatie, hopen dat je snel weer op je fiets zit!

Groetjes,

Axel

Angelo Roelandt zei

Hey Axel,

Bedankt hé, komt zeker goed.

Groeten,

Angelo.