vrijdag 26 november 2010

Looptraining 5.48 km, 24'19

Vanmiddag weer een rondje gelopen. Ik ben nog steeds een beetje aan het kwakkelen hoest nog als een bejaarde zeehond en voel me nog steeds niet echt fit. Toch weer lekker zo`n rondje lopen in de frisse lucht al ging het zoals verwacht vrij moeizaam vandaag. Vlot begonnen maar al snel het tempo moeten laten zakken en het rondje gewoon uitgelopen. Na een kilometer of drie begon mijn linkerknie wat te trekken maar dit verdween een kilometer verder uiteindelijk weer als sneeuw voor de zon. Toch weer een heerlijk gevoel tijdens het uitlopen. 5.48 km in 24'19, 4:26 min/km 13.5 km/u.

Langzaam aan toch weer begonnen met het samenstellen van een voorlopige agenda voor 2011. Een soort van hoofddoel is toch de Houffamarathon XXL op de MTB geworden. Als ik die 118 heftige kilometers kan uitrijden dan spring ik een gat in de lucht. Hoe lang ik erover doe dat maakt me deze keer niet echt veel uit als het maar niet langer is dan 1 dag (haha) Amstel Gold Race maar eens gewoon de 150 rijden in plaats van de 250 km als het inschrijven lukt tenminste. Ook een hele mooie is de Isaac grenslandklassieker met een prachtig stuk door het eifelgebergte. Als er nog liefhebbers zijn voor deze tocht van 210 kilometer dan hoor ik het graag want dit is echt genieten geblazen. Trois Ballons op 11 juni behoort plots ook tot de mogelijkheden deze tocht staat al lang op mijn To Do lijstje en valt perfect in een heel lang vrij weekend. Ik heb nog wat bedenktijd gekregen van Guido Obrie die eerst zijn broer Angelo nog over moet halen om Trois Ballons te rijden (haha) gewoon doen hoor die wedstrijdjes rond de kerk rijden is toch voor mietjes. Steven Rooks Classic op hemelvaartsdag ga ik zeker weer rijden dat vindt ik altijd een geweldig mooi parcour dat me ook nog eens erg goed ligt. Voor de rest nog uitzoeken wat er nog mogelijk is ik wil voornamelijk eens wat andere tochten rijden dan steeds die geijkte tochten. Morgen of zondag weer op de fiets (zal tacxen worden vrees ik)

6 opmerkingen:

van den Abeele zei

Heb je op loopgebied ook doelen gesteld? Of is het gewoon voor de conditie dat je er mee aan de slag bent. Je gemiddelde gaat toch steeds iets meer omhoog, heb ik zo het idee!

Angelo Roelandt zei

Hoi,

Op loopgebied geen doelen inderdaad komt misschien wel eens op termijn maar voorlopig moet ik er nog niet aan denken. Gaat goed zo zonder te forceren echt heerlijk om te doen. Te fanatiek worden zal in tranen eindigen vrees ik (blessures)

Groeten,

Angelo.

Henk zei

Grenslandklassieker staat bij mij ook hoog op mijn lijstje...vorig jaar voor het eerst gereden en genoten, ik zal je niet bij kunnen houden maar wellicht dat we elkaar daar tegenkomen.

Groeten
Henk

Henk zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Angelo Roelandt zei

Hoi Henk,

Zou leuk zijn als we elkaar eens zouden treffen bij de grenslandklassieker. Is goed mogelijk want erg druk is het meestal niet.

Groeten,

Angelo.

Anoniem zei

Mietjes, zei je?!!!!
Ik snap dat je me wilt uitdagen, maar in die kast heb ik nooit gezeten.Ik zal er eens over nadenken, maar eigenlijk heb ik thuis beloofd om wat betreft zulke uitstapjes een rustig jaartje te maken in 2011. Wel hartstikke gaaf natuurlijk om 3 Ballons te doen.
Ik ga ook geen uitdagingen aan betreft het lopen, de marathon van New York zat nog even in het vat met 2 collega's , maar we krijgen geen vrij ivm shutdown. We zullen wel zien, gewoon lekker sporten en vooral genieten is het devies.