woensdag 23 september 2009

Retourtje Hulst, 43.5 km, 1 uur 22 min, 31.6 km/u

Vandaag met de fiets naar Serpenti Cycling gereden in hulst om mijn zadelpenklem te laten vervangen. Enige tijd geleden had ik deze zelf naar de kl*te gedraaid en fietste ik met een voorlopige zelf inelkaar geknutselde oplossing door Serpenti. Na aankomst bij Serpenti eerst even gesproken over een mountainbike en mijn wensen kenbaar gemaakt. Even een echte zeeuw uitgehangen betreft de korting en na wat rekenen en nog eens rekenen kwam Gert-Jan met een mooi aanbod dus een goede deal kunnen sluiten. Als beginnend mountainbiker gekozen voor een Trek 6300 2010, fiets is besteld en volgende week vrijdag mag ik hem al afhalen. Pedalen worden vervangen door fatsoenlijke SPD pedalen, stuurhoudertje en snelheidsensor voor mijn polar CS 400 zijn ook allemaal inbegrepen. De zadelpenklem die voor mij € 44,95 zou moeten kosten kreeg ik ook nog voor niets. Kortom allebei weer tevreden mensen. Op de terugweg naar huis wat lichte miezer regen maar toch erg lekker ontspannen gereden (zonder hartslagmeter)

4 opmerkingen:

Ton zei

Mooie fiets, daar ga je zeker plezier van hebben in de modder!
Zie trouwens in je grafiek dat je halverwege bijna door de geluidsbarrière heen bent gegaan.

Angelo Roelandt zei

Hoi Ton,

Haha inderdaad ik trok een sprintje en voor ik het wist zat ik over de 150 per uur. Kleine storing zullen we maar zeggen, heb er gelukkig niet veel last van maar zo af en toe zit er eens een vreemde uitschieter in de grafiek. Gek genoeg zie ik deze snelheid niet op de teller zelf verschijnen tijdens het fietsen maar zie ik het achteraf wel in de grafiek. Over het algemeen mag ik niet klagen over de CS 400.

Groeten,

Angelo.

Henk zei

Dat wordt genieten in de modder met die fiets Angelo...mooie fiets!

Marieke zei

Jij ook aan de nieuwe mtb zie ik.
Nice. Een echte Trek!
Maareh... geen Schwalbe RR en NN???

Betreft uitschieters in de meetapparatuur. Ik verbrandde laast 63.000 calorieën in een training. Volgens mij moet je dan 3 maanden worden in het AZU worden opgenomen...?