maandag 28 september 2009

Vaste rondje, 39.5 km, 1 uur 10 min, 33.5 km/u

Lang geleden dat ik alleen heb gereden en ook mijn vaste rondje in de polder was weer al een tijdje geleden. Eerst de kinderen naar school gebracht na de middag pauze en zonder hartslagmeter vertrokken voor een paar rondjes fietsen in de polder. Lekker doorgereden zonder er echt bij na te denken, waarschijnlijk een D2-tje met wat korte uitschieters naar D3. Tijdens het tweede rondje kwam de wind plots flink opzetten maar ik ben lekker klein blijven trappen en ik kwam nog steeds erg goed voorruit. Tegen het einde even flink wat kracht gezet vanuit het zadel op het binnenblad en voor ik het wist zag ik de 50 per uur verschijnen op de polar. Goede benen en de conditie is nog steeds prima. Ik denk dat ik zaterdag voor de eerste keer op de mountainbike stap om alles eens uit te proberen. Misschien eens naar de braakman om een stukje door de bossen te fietsen. Weet iemand nog een leuk bos te zijn in de buurt waar je goed kunt fietsen met de MTB? Wachtebeke?

4 opmerkingen:

Michael zei

Angelo, ik ga zaterdag naar Moerbeke. Als je wilt kun je meerijden. We gaan voor de 70 km.

Anoniem zei

Bossen van Lembeke zijn ook de moeite waard. Zondag is het ook rit in Assenede geloof ik.
Ciao
MR

Angelo Roelandt zei

Hoi Michael,

Ik zal er eens over nadenken en laat het je wel weten ok. Ben nog maar een beginner hé op de MTB dus of het verstandig is om dan gelijk 70 km te rijden. Blubberig zal het wel worden als ik de weerberichten bekijk maar dat is geloof ik de bedoeling van MTB-en !! haha Eerst maar ff afwachten of alles in orde is aanstaande vrijdag bij het afhalen van mijn fiets.

Je hoort er nog van.

Groeten,

Angelo.

Martin zei

Ben benieuwd naar je bike. Ben zelf een jaar of 6 terug ook gaan MTB-en in de winter. Echt heel leuk en een goede manier om e winter door te komen. Wel af en toe een rustperiode inlassen hoor.