zondag 27 september 2009

Rustdag

Drukke week achter de rug en vanmorgen eens lekker uitgeslapen. Geen ritje met de club dus vandaag. Vanaf maandag weer in de nachtdienst dus ook de komende week zal er niet veel van fietsen terecht komen. Woensdag de nieuwe clubkleding afhalen en Vrijdag naar Serpenti om mijn nieuwe mountainbike. Het komende weekend ga ik zeker weer fietsen. MTB-en of op de racefiets dat weet ik nog niet !! Nu WK wielrennen kijken, ik ben benieuwd.......

5 opmerkingen:

angelo zei

Hoi Angelo, ik was van plan om vanmorgen met de club mee te rijden, maar lag wel erg lekker en ben de hele week al vroeg opgestaan, bovendien vandaag mijn laatste middag, dus ook nog even wat tijd voor mijn gezinnetje.Heb vanmorgen een mail gestuurd dat ik lid wil worden van de club, dus we zullen wel vaker samen een rondje rijden.Ik ga morgen en dinsdag nog een beetje trainen, tot eind oktober ga ik door en dan een paar weken rust nemen.Veel plezier vandaag met het WK, laat het maar weer eens een Nederlander worden, kunnen we weer eens trots met de borst vooruit.Groetjes Angelo

Angelo Roelandt zei

Hoi Angelo,

Ook ik was de hele week al om 4:45 opgestaan dus vandaag lekker uitgeslapen. Echt leuk dat je ook in de club komt rijden. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen. Volgens Axel dacht Guido er ook over om lid te worden? Zo langzaam aan komen er steeds meer leden in de club en dat is erg goed nieuws.

Groeten,

Angelo.

De Reetzweter zei

Ik heb inderdaad een mail gestuurd naar Chris Soetens om samen met Axel lid te worden.We vonden het allebei erg leuk om ook eens in een groep te rijden.Volgens mij leer je dan pas echt fietsen.Ondertussen heb ik ook al gefietst met onze dochter Sharina die ook een racefiets wil kopen,dus misschien kunnen jullie binnenkort wel lid worden van TC OBRIE haha.In ieder geval veel plezier gewenst met je nieuwe fiets en doe Inge en de Kids de groetjes.
Ride with the tegenwind.

Groetjes Guido

Angelo Roelandt zei

Hoi Guido (Reetzweter),

Welcome to the club, erg leuk !!
TC Obrie dat is een mooie zeg haha. Gaaf dat jullie dochter ook gaat fietsen. Het is tot nu toe nog steeds fantastich mooi weer dus kunnen we nog even genieten van het wegseizoen. Groeten terug van de dames hier.

Angelo.

Anoniem zei

Hoi Angelo,

Ik heb gehoord dat je een moutenbike hebt gekocht.
Lijkt mij erg leuk om eens te mountenbiken. Ik vind het echt leuk om eens met jou en de club te fietsen, wat wel meer gaat gebeuren. Mijn zusje is ook aan het fietsvirus verslaafd.

Groetjes Axel