dinsdag 24 maart 2009

Korte rustige training, 19.3 km, 40 min, 28.8 km/u

Het was droog dus toch nog even snel naar buiten voor een korte training. Ik wilde ook nog een aantal dingen testen waaronder mijn hartslagband en een gave gps tool (http://gpsed.com/) op mijn mobieltje (dankzij medeblogger Arno) Onder andere via google earth kun je dan je route zien die je hebt gereden en dat ziet er erg gaaf uit. Snelheden, tijd en afstand zijn ook allemaal terug te vinden via deze tool. Was wel vergeten om het tracken te stoppen na thuiskomst maar dat maakt niets uit voor de gereden route. Hartslagband werkt gelukkig ook weer zoals het hoort. Mijn nieuwe zadel (selle italia SLR kit carbonio Black) heb ik afgelopen zaterdag gemonteerd op mijn fiets en het zit echt als gegoten en het ziet er ook nog eens meer dan prachtig uit. Veel wind vandaag maar geen probleem om toch toch rustig te blijven rijden. De rode lijn is de route die ik vandaag heb gereden.

5 opmerkingen:

Gert zei

Misschien is dit tooltje ook interessant voor je: http://www.ttsm.com/

Angelo Roelandt zei

Hoi Gert,

Bedankt voor de tip. Ik ga dit tooltje zeker ook eens uitproberen. Wel leuk als ze je thuis kunnen volgen van achter de computer.

Groeten,

Angelo.

Erik Cardon zei

Hallo Angelo,

Wat voor mobieletelefoon heb jij?
Ik zelf heb een smart phone met windows mobile er op, ik weet niet of dit bij mij zal werken? wellicht heb je een ingebouwde GPS nodig?

Ik hoor het wel, weer veel wind vandaag.

Erik

Arno Smit zei

Hee Angelo,

Leuk dat je gpsed ook gebruikt. Er zijn meer van dit soort tooltjes, maar ze doen het vaak niet gelijk op mijn smartphone, deze wel en ik vind hem erg gemakkelijk in gebruik.
Al weer helemaal fit?

Groet, Arno

Angelo Roelandt zei

Hoi,

Ik heb een Nokia N 82 met ingebouwde gps inderdaad. Externe bluetooth gps kan ook maar dat is weer een extra blokje om mee te sleuren natuurlijk.

Ben op zich best weer fit en mijn benen voelen steeds super aan maar heb wel merkbaar achterstand opgelopen wat de conditie betreft. Zal vanavond wel zien hoe ik ervoor sta na de fietstest.

Groeten,
Angelo.