zondag 1 maart 2009

Trainingsschema week 10

Vandaag helaas niet kunnen fietsen wegens wederom een verkoudheid. Doorfietsen heeft geen enkele zin dus ik kan het beter een paar dagen rustig aan doen. In het aankomende weekend staat een duurtraining van 5 uur gepland en dan wil ik gewoon fit zijn.

4 opmerkingen:

Marieke zei

Ah, een nieuw lid voor de Lappenmand. Welkom.
Beter nu even niks en straks weer alles dan beide 50-50.

Angelo Roelandt zei

Hoi Marieke,

Ik had al gelezen op je weblog dat je ziek was. Je hebt het wel flink te pakken geloof ik hé. Veel beterschap verder Marieke. Zelf hoop ik dat het bij "even niks" blijft. Die lappenmand dat bevalt me totaal niet. Ben er allergisch voor denk ik (haha) bij deze zeg ik mijn lidmaatschap voor "de lappenmand" per direct op !! Ik ga het wel een paar dagen rustig aan doen. Woensdag hoop ik weer iets te kunnen doen wat het trainen betreft. Groeten, Angelo.

Erik Cardon zei

Hi Angelo,

Ben erg ziek geweest, veel koorts en keelontsteking kortom algehele malaise, vandaag even in het zonnetje gezeten in de tuin daar knapt een mens wel van op.
Ik weeg nu 70 kg maar ja niet op de goede manier afgevallen natuurlijk.
Morgen wil ik een kleine duurtraining doen kijken hoe het gaat.
Nou hou je goed, het seizoen duurt nog lang.

Groet,
Erik

Angelo Roelandt zei

Hoi Erik,

Seizoen duurt inderdaad nog lang maar ik heb het nu wel gehad met die zware verkoudheid. Is nu al de tweede keer op zeer korte tijd. Verder doe ik zowat alles om het tegen te gaan (stop mijn eigen bijvoorbeeld vol met vitaminen pillen) maar ook dit blijkt niet echt te helpen. Gelukkig dat jij je nu ook weer wat beter voelt en die 70 kilo is mooi meegenomen (haha)Beterschap verder en doe het rustig aan in het begin met trainen. Groeten, Angelo.