maandag 23 maart 2009

Trainingsschema week 13



Na een week mooi weer ziet het er deze week niet best uit als je de weerberichten mag geloven. Ik begin de week rustig om woensdag uitgerust op de fietstest te verschijnen om 18:30 in het ziekenhuis in Terneuzen. Donderdag begin ik weer met krachttraining in de sportschool want dat ligt nu al zo`n drie weken stil. Hoe de week er verder uitziet dan hangt dus een beetje van het weer af. Bij slecht weer wordt het binnen trainen vrees ik.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Angelo,succes morgen op de sporttest, ik hoop dat de uitkomst je doet glimlachen en een goed gevoel geven voor de komende Marmotte.Ik wil je eens vragen , waar heb je jou cervelo gekocht en bij je tevreden over de levering en de service?Ik ben namelijk zelf ook geinteresseerd, ben vandaag bij Azzuri sport geweest in Breda, hij heeft zowel cervel als Pinarello staan, allebei merken die mijn hart sneller doen kloppen.

Groeten, Angelo Obrie

Angelo Roelandt zei

Hoi Angelo Obrie,

Ik heb mijn cervélo besteld via Serpenti in Hulst omdat ik daar al langer een tevreden klant was. Hij is echter geen dealer van cervélo maar kan er dus wel aankomen. Rabout in Goes is wel dealer van cervélo (daar komt de mijne uiteindelijk ook vandaan) Over service en garantie heb ik niets te klagen. Ik heb mijn voorvork al eens moeten laten vervangen door een terugroepactie vanuit cervélo en dit werd zeer snel afgehandeld door Rabout. Mijn eigen fm was toen op vakantie anders was de vork daar vervangen. Rabout is overigens een erg goede winkel met goede monteurs en Rudy Rabout zelf is in mijn ogen een prima vent waar je goed zaken mee kunt doen. Levering is uiteraard afhankelijk van Veltec de verdeler in Nederland maar dat moet normaal geen probleem zijn. Hier de website van Rabout: http://www.bikeshoprabout.nl/

Groeten,

Angelo