vrijdag 13 november 2009

Agenda 2010

Vandaag mijn voorlopige programma voor 2010 samengesteld. Ik ga zeer waarschijnlijk de 75 of 100 kilometer mtb versie van de ronde van vlaanderen rijden. Heb geen zin om mijn racefiets daar total loss te rijden in die drukte over die kasseien. Het fietschallenge combinatie weekend mtb 40 km + race cyclo 100 km lijkt me een zeer mooie uitdaging. Als het lukt met inschrijven wil ik nu eens voor de volledige 250 km Amstel gold race gaan ipv de 200 km versie. Ook de steven Rooks classic, Tilff Bastogne Tilff, Bilzen Classic, Limburgs mooiste en voor de eerste keer staat de Granfondo Eddy Merckx op het programma. Het parcour daar in de ardennen ligt me wel, echt geweldig om daar te rijden. Uiteraard in juli naar de alpen voor mijn ultieme poging om La Marmotte nu eens onder de 8 uur te rijden en als afsluiter van de zwaardere cyclo`s de Criquiélion. Volledige voorlopige agenda staat aan de rechterzijde op mijn weblog.

Voel me vandaag overigens niet super na mijn laatste nachtdienst beetje spierpijn in mijn lijf en een wat schrale keel. Verder niet verkouden of iets dergelijks dus maar hopen dat ik niet ziek ga worden en dat het een nasleep is van een paar slopende nachtdiensten. Is overigens van voor de marmotte geleden dat ik ziek ben geweest, zelfs nog niet 1x verkouden geweest of wat dan ook dus tot nu toe mag ik niet klagen. Voorlopig is er gelukkig nog niet veel aan de hand dus vandaag en morgen lekker goed uitrusten. Zondag weer mtb-en als ik fit genoeg ben tenminste.

3 opmerkingen:

Martin zei

Indrukwekkend programma, Angelo. En die Marmotte moet nu onder de 8 uur lukken.

Henk zei

Aardig programma, ben zelf ook druk aan het puzzelen voor 2010..wie weet komen we elkaar nog ergens tegen.

En die marmotte onder de 8uur...het zal er toch eens van gaan komen..?!

Gr
Henk

Marieke zei

Zo, jij bent heel wat van plan. Druk programma hoor. Ik hoop dat je je niet over de kop fietst. Maar dat merk je tegen die tijd waarschijnlijk vanzelf, en hopelijk op tijd!

We hebben tot nu toe 2 overeenkomsten: Fiets challenge en Marmotte.