zondag 3 oktober 2010

Trek 6300 2010 gestolen na atb marathon in Eersel

Een verslag van een werkelijk schitterende atb marathon (100 km) in Eersel volgt morgen. Mijn hoofd staat er nu echt even niet naar. Na afloop is mijn mtb vanaf het fietsenrek van de auto gestolen. Eerst nog in de beveiligde fietsenstalling gestaan en daarna alvast op de auto gezet voor de terug reis naar huis met frameklem en wielstraps. Nog even een cola gedronken en toen we de parking op kwamen zag ik gelijk dat er nog maar twee fietsen op het rek stonden. Ik zakte zowat door de grond dit kan toch niet waar zijn. Ongelooflijk dat ze tegenwoordig niet van andermans spullen kunnen afblijven. De maatschappij is flink verrot !! Net hagelnieuwe wielen, erg zuur en een flinke domper op de feestvreugde na een geweldig mooie rit. Je doet er verder helaas niets aan. Ik laat het allemaal even bezinken daarna maar kijken wat ik precies ga doen. Morgen wel naar politiebureau bellen om de diefstal te melden in Eersel nu was er niemand aanwezig volgens de organisatie van de tocht.

9 opmerkingen:

Dylan, Chris Soetens zei

Hoi Angelo,
Dit is echt balen dat dit gebeurd. Je denkt altijd, dit zal mij niet overkomen. Ik weet precies wat je doormaakt. Ik ben zelf mijn mountainbike 3 jaar geleden gestolen in Maldegem. Een Cube Reaction, slechts 5 keer op gereden. De fiets is nooit meer terecht gekomen. De politie zei dit vind je nooit meer terug. Er worden heel veel fietsen gestolen. Het zijn gewoon lafaards die dit doen, maar je kan het nooit van iemand zien. Hopelijk hoor je nog iets van je fiets.
Groeten,
Dylan & Chris Soetens

van den Abeele zei

Balen man! Hopelijk kun je nog iets met die melding bij de politie.
Maar (ik durf er bijna niet over te beginnen): knappe tocht gereden zeg, 100 km off-road! Ging het goed met de benen?

Raymond zei

Angelo,

Dit is weer lekker K... bij mij ook eens op klaarlichte dag ketting doorgeknipt in de bus en weg.

Knap hoor 100km off-road.

Wij zijn naar van Eijk in Aalst geweest. Ik zat te twijfelen tussen een Kuota Kharman Ultegra en een Pinarello FP3 Ultegra...... die Pina is toch wel erg mooi, maar stukke duurder. Denk toch dat het een pina wordt... ik wacht nog ff af.

Gr.
Ray.

Angelo Roelandt zei

@Dylan en Chris,
Bedankt voor jullie berichtje.
@van den abeele
90 km off road echt een zwaar maar zeer mooi tochtje echt geweldig om te doen. Schitterende single tracks. Echt mountainbiken !! Benen waren goed.

Groeten,

Angelo.

Anoniem zei

Angelo, wat is dat klote zeg!
De wereld is inderdaad verrot, ik voel bijna jouw teleurstelling en kwaadheid, ik zou om te spetteren zijn. Had je hem toevallig verzekerd (wat ik trouwens ook nooit doe)?. Ik ben inderdaad ook bang dat je hem nooit meer terug zult zien, terwijl je zulke mooie plannen had gemaakt.Het mag dan niet het eind van de wereld zijn, hij staat dan toch heel even stil.

Groetjes Angelo

Angelo Roelandt zei

@Angelo Obrie,
Wel verzekerd maar alleen voor schade niet voor diefstal. Mijn plannen blijven ongewijzigd er komt wel weer een andere bike met de tijd. Eerst maar eens goed rondkijken voor spectaculaire aanbiedingen.

@Raymond
Er worden idd veel fietsen gestolen ik ken helaas ook voorbeelden genoeg. Pina is idd erg mooi. Kuota is overigens ook een prima fiets. Mijn vader rijdt ook op een Kuota Kharma.

Peter zei

Shit zeg,
dat is balen.
zijn er nog speciale kenmerken aan je fiets zodat als we hem zie het kunnen melden?

Eric zei

Verdomme, dat is balen! Eén klein lichtpuntje aan het eind van de tunnel: een nieuwe fiets uitzoeken is altijd leuk. Hoop desondanks voor je dat deze nog terecht komt.

Anoniem zei

Welke kleur had deze trek?