zondag 23 augustus 2009

Clubritje, 63.1 km, 2 uur en 3 min, 30.7 km/u

Er stonden vandaag ongeveer 13 man aan het vertrek bij de Rabobank en om 9:30 klikte we in de pedalen voor een rustig ritje. Geen vast rondje dus af en toe werd er wat gebruld welke afslag we moesten nemen. Samen met Danny gereden die al heel lang wedstrijden fietst en daar prachtige verhalen over kan vertellen. Vandaag helaas een valpartij vanachter in de groep er kwam iemand met zijn wiel in de berm waardoor hij helaas onderuit is gegaan. Naast wat materiaal schade aan de fiets en een aantal schaafwonden is het gelukkig goed afgelopen. Fietsen ging niet meer omdat het stuur was geplooid dus is er iemand gebeld om die persoon op te halen. Altijd weer even schrikken zo`n valpartij het was gelukkig nog maar de eerste valpartij van het seizoen en hopelijk kunnen we dat zo houden. Na alle commotie zijn we rustig verder gefietst en uiteindelijk beland op een stukje van ons vaste rondje. Misschien verstandiger om toch een vast rondje te rijden om misverstanden en valpartijen te voorkomen. 70 procent in de herstelzone gereden wat de hartslag betreft en een gemiddelde hartslag van 128 slagen wat wel heel erg laag is voor mijn doen. Volgende week neem ik rust en zal ik zeer waarschijnlijk een hele week niet fietsen. Hopen op een supercompensatie voor de Criquiélion van aanstaande zaterdag. Het ontbreekt me nog wel een klein beetje aan motivatie om er echt voor te gaan maar wat nog niet is kan nog komen. Ik heb me pas vorige week ingeschreven dus waarschijnlijk start ik ergens in de achterhoede. Ik heb er in ieder geval wel zin dat is het belangrijkste.

3 opmerkingen:

Axel Obrie zei

Hoi Angelo,

We reden vandaag nog langs Sas van Gent om ongeveer 9.45.
We dachten dat we jullie nog wel even zouden zien staan, maar jullie waren dus al weg. Jammer van die valpartij, maar dat kan altijd gebeurden natuurlijk.


Groetjes Axel

Axel Obrie zei

Hallo Angelo,

Wij gaan vandaag op vakantie, dus ik wil je alvast succes wensen met het rijden van de Criquelion!

suc6 (haha)

Groetjes Axel

Marieke zei

Staat ook op mijn lijstje om ooit eens aan deel te nemen. Ben benieuwd hoe jij hem vindt. Je gaat zeker wel goud rijden. Hopelijk vind je de nodige motivatie deze week..
Succes en ik lees het wel!