dinsdag 5 april 2011

Bont Skeelers

Geen zin om te zitten treuren en te dubben na het nieuws dat ik voorlopig 3 maanden niet mag fietsen dus gelijk actie ondernomen en samen met mijn jongste dochter naar koolesport gereden in Middelburg. Specialist op het gebied van schaatsen en inline skates/skeelers. Voor mijn operatie had ik ook al eens nagedacht over skeeleren als alternatief maar het was er nog steeds niet van gekomen. Mijn verhaal gedaan en super goed geholpen door een zeer kundig persoon. Diverse schoenen gepast en de thermoplastische schoenen van Bont zaten eigenlijk gelijk super. Schoenen werden in de oven verwarmd en daarna naar de voet gevormd rond de enkel. Daarna een frame en wielen uitgekozen (op advies) en toen heeft de verkoper de skate afgebouwd. Ook nog wat tips gekregen om te beginnen en daarna met een zeer tevreden gevoel richting huis. Lorena is intussen ook voorzien van skeelers. Ze trok ze aan en ze was vertrokken hoezo snel en handig. ik kijk ook met verbazing naar haar kunsten op haar waveboard echt bizar wat ze allemaal al kan op dat ding. Nu maar hopen dat ik het skeeleren/inline skaten zelf ook onder de knie kan krijgen zodat ik weer lekker onbezorgd kan sporten. Zal niet meevallen vrees ik maar ik ga mijn best doen om er iets van te maken. Morgen de eerste les samen met Lorena (die zal het mij wel uitleggen) ooit rij ik de alternatieve elfstedentocht op de weissensee als ik de berichten op twitter mag geloven (haha) eerst maar eens zorgen dat ik mijn benen niet breek.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Vervelend voor je maar fantastisch dat je iets nieuws oppakt. Sterker nog, ergens inspireer je me. Ik denk dat ik morgen maar eens op de skeelers naar het werk ga. Blijf bloggen! Enjoy.

gr,

Melsje

Johan Barelds zei

Inderdaad de Weissensee jonguh! En ik ga je vorderingen in de gaten houden...:-) Het zal in het begin nog wel even wennen zijn met vermoeidheid in de enkels, maar dat is een kwestie van door blijven trainen. En als je de hele zomer geskeelerd hebt dan is het schaatsen in de winter helemaal een makkie. Veel plezier man!

van den Abeele zei

Hé! Nog een skeeleraar erbij! Veel succes met je nieuwe sport. En geloof me: het is écht leuk (wél even volhouden met het onder de knie krijgen). Heb me zelf ook voorgenomen om de zomeravonden voor het skeeleren te bewaren. Als je nog goede tips hebt voor mooie skeelerondergrond bij ons in de buurt, dan hoor ik het graag!

Angelo Roelandt zei

@Aschwin Als jij nog tips hebt voor mij betreft parcour en skeeleren in het algemeen dan hoor ik het uiteraard ook graag.

Groeten,

Angelo.

Bully & Bataaf zei

Wij volgen je al `n tijdje, erg vervelend allemaal en we hopen dat je met het skeeleren nog een sportief 2011 kan hebben!
We blijven je volgen hoor...

Groet,
Edwin & Jordi

Angelo Roelandt zei

@Bully & Bataaf Een vader en zoon die samen fietsen, altijd leuk. Veel plezier verder samen met fietsen ik zal jullie blog in de gaten houden.

Groeten,

Angelo.

Inline Skates zei

Thanks for sharing..My hobby is doing skating..