donderdag 31 december 2009

Afsluiter van het jaar op de Tacx

Laatste training van het jaar op de tacx. 20 minuten op souplesse daarna krachtblokken 4x3 min 300 watt aan 65 rpm, herstel steeds 2 minuten. Na de krachtblokken wederom 20 minuten op souplesse. Derde krachtblok was al vrij lastig op het einde en laatste blok was echt afzien pffffff dus net over omslagpunt. Had vandaag overigens de ventilator aangezet en dit helpt echt !! vooral tegen het zweten. Ik heb nog een lange weg te gaan. Volgende week 5 blokken van 3 minuten dus het wordt steeds heftiger.

Seizoen 2009 begon slecht door mijn overtrainingsperiode en de overtraining heeft langer aangehouden dan ik achteraf gedacht had. Toch was 2009 weer een mooi en vooral leerzaam seizoen en heb ik tov 2008 weer flinke progressie geboekt. De marmotte week is altijd een hoogtepunt echt prachtig daar in de alpen en de marmotte zelf blijft ook een fantastische maar wel heftige belevenis. Ook heb ik veel meer plezier in het fietsen gekregen door de ritjes met de toerclub uit Sas van Gent en de laatste 2 maanden op de mtb was ook echt genieten geblazen.

Ik wens iedereen een mooi, gezond en vooral sportief 2010 toe. De bezoekersteller van mijn blog staat intussen bijna op 27000 bezoekers daarvoor wil ik iedereen enorm bedanken. Ook de interactie door het plaatsen van reacties is erg leuk zo kunnen we nog een hoop van elkaar leren.

HAPPY NEWYEAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik volg je blog met veel interesse. Dank je voor de plezierige verhalen, als fietser erg leerzaam.
Ik wens jou en je gezin een sportief en gezond 2010.
Groet,
Ruud van Putten, Heemskerk

Angelo Roelandt zei

Hoi Ruud,

Bedankt voor je reactie.

Groeten,

Angelo.