dinsdag 27 september 2011

Woon werkverkeer met de benenwagen

Naar je werk kun je met de auto, fiets, brommer, scooter maar uiteraard ook met de benenwagen. Vanmorgen met mijn collega mee naar het werk gereden en na het werk de loopschoenen aangetrokken en lekker rustig naar huis gehobbeld. Erg lekker weertje dus dat was weer op en top genieten. Vlak voor mijn neus ging de brug maar weer eens dicht/open het is maar hoe je het bekijkt. Stilstaan was geen optie dus twee rondjes brug gelopen op de lange helling. Kwam perfect uit want na mijn tweede rondje gingen de slagbomen open en kon ik lekker verder hobbelen. Echt een aanrader om van je werk naar huis te lopen want je voelt je direct weer fit na zo`n heerlijke vroegedienst :-) Op tijd thuis en al getraind wat wil je nog meer. Richting de marathon ga ik heen en terug lopen om wat kilometers in de benen te krijgen. Terug kan dan eventueel nog met een ommetje want als de brug niet tegen zit is het slechts 9 kilometer. Vandaag 10.3 km, 57:26, 10.8 km/u, 5:35 min/km, HF 153 Garmin Details

Ik zag vandaag een berichtje staan op facebook betreft een trailrun in zeeland. Op 26 februari staat er in zeeland dan eindelijk een trailrun op de loopagenda met de typische naam "Trail by the Sea" Over een afstand van 33 kilometer wordt er over een zo goed als onverhard winter parcours gelopen. Ideale omstandigheden voor stoere mannen en vrouwen. Zie de link voor meer informatie. Ideaal als voorbereiding op de Marathon Zeeuws-Vlaanderen.

2 opmerkingen:

Henk zei

Ideaal hoor uit het werk lopen, ga het vanaf volgende week ook weer 1x per week doen (15km)
Ga je nog steeds voor Rotterdam?

Gr
Henk

Angelo Roelandt zei

@Henk Na wat afwegingen wordt mijn eerste marathon toch de marathon van zeeuws vlaanderen als de voorbereidingen goed blijven gaan. Lekker dicht bij huis en niet te druk ideaal om eens te proeven aan een marathon. Wel een zware marathon met off road stukken en wind maar de tijd is nog niet super belangrijk. Rotterdam staat zeker op mijn verlanglijstje voor het jaar daarop. Af en toe moet je keuzes maken hé :-)