dinsdag 18 oktober 2011

Super compensatie

Vandaag weer een training om in te lijsten althans het gevoel dat ik vandaag had was echt zeer zeldzaam te noemen. Had een wedstrijddag moeten zijn want ik was met geen mogelijkheid moe te krijgen. Vier korte versnellingen gelopen aan een max speed van respectievelijk 19, 21, 20 en 23 km/u en de laatste 2 met de wind vol op mijn snuit. Het goede nieuws is dat ik tijdens deze korte versnellingen zeker niet maximaal heb gelopen (niet eens in het rood) dus in volle sprint kan het nog veel harder gaan wat mij betreft. Dat sprinten zal ik wel van mijn vader hebben die kon ontiegelijk hard lopen vroeger op de 100 meter, heb geen idee meer wat de tijd exact was ik zal het hem zeker eens vragen als hij het zich nog kan herinneren. Twee jaar geleden fietste mijn vader vrijwel ongetraind de alpe d' huez op althans dat was de bedoeling. De eerste meters fietste hij als een speer voorbij aan zeer getrainde fietsers waaronder mijn schoonvader om daarna geparkeerd te staan in bocht 20 met een hartslag van 200 (die hoge hartslag heb ik ook van mijn vader) Gelukkig heeft hij zijn sprint naar boven niet meer voortgezet :-) In 2012 gaat hij een nieuwe poging wagen tijdens de marmotte week wellicht iets beter getraind.

Vanavond weer in de nachtdienst dus mijn goede gevoel zal helaas van korte duur zijn. Maar goed vandaag sinds lange tijd weer eens een topdag gehad en die pakken ze me niet meer af. Zeer rustig duurloopje en super snel hersteld na versnellingen. 8.6 km, 45:51, 5:20 min/km, 11.3 km/u, max 23 km/u, HF 157. Garmin details

3 opmerkingen:

Melsje zei

Hoi Angelo, even een off-topic vraagje. Ik wil dus ook la marmotte gaan rijden. Ik zoek me wezenloos naar een site om me in te schrijven. Het lijkt alsof je alleen een pakket met hotel kunt boeken maar dat zoek ik niet. Waar kan ik voor de marmotte inschrijven. (Voel me een beetje lullig omdat ik het niet kan vinden met google en bing en yahoo...raar)

gr,

Melsje

Angelo Roelandt zei

@Melsje Inschrijving voor de marmotte is nog niet geopend. Inschrijven kan via organisatie marmotte zelf (www.sportcommunication.com)losse inschrijving kan ook via enroute, maar niet verder vertellen hé :-)

Groeten,

Angelo.

Melsje zei

Thx. Had enroute gevonden maar dacht dat ik daar dan een heel pakket moest boeken. Zie je aan de start.